english | castellano | català | 中文 | 日本語

Benvinguts

La globalització actual es caracteriza per l'acceleració i la intensificació dels fluxos d'intercanvi entre diferents regions del món.

La presència de l'Àsia Oriental és cada cop més propera i evident dins el context mundial. Això no obstant, l'imaginari dominant, en comptes d'aprofundir la comprensió mútua, encara n'accentua la distància i la llunyania.

Els processos i dinàmiques d'intercanvi que es desenvolupen arran de l'encontre entre persones i grups socials amb unes característiques culturals pròpies necessiten ser reconeguts per poder superar les barreres i jerarquies que ens separen.

La diversitat cultural present dins l'Àsia Oriental, així com les transferències culturals bidireccionals entre l'Àsia Oriental i la resta del món, són l'objectiu d'aquesta pàgina.

 


Activitats

13-14 de juliol

II Seminari internacional sobre migracions xineses a l'Estat Espanyol. Organitza: Interasia, Centre d'Estudis i Recerca sobre l'Àsia Oriental - CERAO, Universitat Autònoma de Barcelona.

18 d'abril

Inside the Yellow Box: Intervening on the (Glabally Dominant) Ideology of the Gallery Space amb Paul Gladstone i Lynne Howarth-Gladstone.Organitzat pels grups de recerca Interasia (UAB) i Art, arquitectura i societat digital (UB).

16 de febrer

Seminari Permanent d'Investigació i doctorat i Tribuna d' Àsia Oriental: “España – China, las dificultades de un reconocimiento (1973) y percepciones hispano-chinas hasta la actualidad" amb Rafael Martín Rodríguez de la Universitat Fudan de Shanghai i la Universidad Autónoma de Madrid.

11 al 22 de gener

Cicle de cinema “Identitats creuades: xinesos de pel·lícula”. El cicle compte amb la presentació de totes les pel·lícules per part d’investigadors de Interasia.

11 de gener a les 18:30.  Zhao, Susana Gozalvo, 2008.
Presentació del cicle a càrrec de Irene Masdeu. Presentació de la pel·lícula i coloqui a càrrec de l’autora del film, Susana Gozalvo i de Irene Masdeu.  

12 de gener a les 21:30 La Fuente Amarilla, Miguel Santesmases, 1999

18 de gener a les 18:30 Huidas, Mercedes Gaspar, 2014
Presentació i coloqui a càrrec de l’autora del film, Mercedes Gaspar , i de Xavier Ortells.

19 de gener a les 21:30. ¡Dame un poco de amooor...!  José María Forqué . 1968.

 amunt

 

Blog d'InterAsia

Blog Inter Asia

Recomanem

Cartell Any Àsia Oriental- UAB Base de dades sobre producció cultural entre Espanya i Xina. ChinaCult.es

Estudis Asia Oriental

Escola d’Estiu de Doctorat

Escola d’Estiu de Doctorat

Biblioteca Asia Oriental

AsiaRed

GlobalAsia


PREMI WEB CIENTÍFICA

Any Temàtic 2010: Any de la Comunicació

La pàgina web d'Inter Asia ha estat guardonada amb el primer premi a la millor web científica otorgat per la UAB dins l'Any Temàtic 2010: Any de la Comunicació.


FINANCIACIÓ